GEKOPPELDE SCHUINE VOUWDAKEN

Restaurant ’t Oliegeultje in Burgsluis

Restaurant ’t Oliegeultje

Bij restaurant ’t Oliegeultje in Burgsluis hebben wij gekoppelde schuine Vouwdaken gerealiseerd. Later heeft het Oliegeultje zelf de voor- en zijwanden geregeld. Dat is het voordeel van modulair bouwen.

Door de vouwdaken te koppelen is het één groot geheel geworden. Zo kunnen gasten veilig en droog genieten van hun maaltijd.

Met één klik op de knop kan het vouwdak volledig opengeschoven worden zodat gasten van de zon kunnen genieten. Zodra de eerste regendruppels vallen schuift het dak dicht en kan het diner worden voortgezet.

Vouwdaken

Ook bij het Oliegeultje in Burgsluis is er gekozen voor een lichtdoek. Op deze manier schijnt er voldoende daglicht op het terras en in het restaurant.

Naast de schuine vouwdaken zijn er ook kubistische vouwdaken mogelijk zoals gerealiseerd bij Terra Nova in Putten. Naast ons advies geeft de ondernemer de uiteindelijke doorslag, zo ook bij het Oliegeultje.

Met het 100% regenwerende precontraint-doek kunnen gasten ook met flinke stortenbuien buiten zitten.

Naast de overkapping is het mogelijk om de voor- en zijkanten dicht te maken met bijvoorbeeld; glazen schuifwanden, aluminiumwanden, Zippscreens, vouwwanden of andere producten.

Door de modulair bouw is dit ook later te realiseren.

Oliegeultje.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie