WINTERPROOF VOUWDAKEN

Restaurant Terra Nova in Putten

Restaurant Terra Nova

Bij restaurant Terra Nova in Putten hebben wij een winterproof terras gerealiseerd door middel van Kubistische Vouwdaken. De vouwdaken zijn afgewerkt met verlichting, glazen schuifwanden, Zippscreens en heaters.

Doordat alle zijde afgesloten zijn met glazen schuifwanden en/of Zippscreens en de gasten worden verwarmd door heaters kan het terras zomer én winter worden gebruikt.

De kubistische vouwdaken kunnen volledig worden weggeschoven zodat het op zonnige dagen mogelijk wordt om van de zon te genieten.

Naast dat het vouwdak opengeschoven kan worden en bestand is tegen zon kan het ook 100% tegen regen waardoor gasten ook met de vele regendagen in Nederland droog buiten zitten en u meer gasten kunt ontvangen.

Er wordt vaak voor een lichtdoek gekozen als het gaat om een vouwdak omdat dit zoveel mogelijk licht doorlaat waardoor er in het restaurant ook voldoende daglicht naar binnen schijnt.

Doordat deze vouwdaken rondom zijn dichtgemaakt is het mogelijk om het terras ook in de winter te gebruiken. Zodra er gasten zitten met koude dagen moeten de heaters worden aangezet om het behaaglijke te maken.

Met eventueel sneeuwval moeten de heaters aanblijven zodat het sneeuw snel zal smelten. De vouwdaken zijn namelijk niet bestand tegen een sneeuwlast.

Ook bij Terra Nova is het één prachtig geheel geworden en de moeite waard om eens te gaan eten.

Terra Nova.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie