KUBISTISCHE VOUWDAKEN 

Restaurant De Bosrand in Arcen

Restaurant De Bosrand

Bij restaurant De Bosrand in Arcen hebben wij een terras gerealiseerd door middel van Kubistische Vouwdaken. De vouwdaken zijn afgewerkt met verlichting en Zippscreens. Door een toegevoegd kubistisch gedeelte van glas hebben wij tot in de puntjes maatwerk kunnen leveren.

Een terras wat zeker in de zomermaanden gebruikt kan worden, maar ook in het voor- en najaar, een echt zomer-plus terras! 

Doordat de vouwdaken volledig opengeschoven kunnen worden is het op zonnige dagen mogelijk om heerlijk van de zon te genieten wat voor gasten een pre kan zijn. 

Naaste de mooie dagen is het ook mogelijk om met regen of wind op het terras te zitten. De vouwdaken zijn bestand tegen zon, regen en wind. Mocht het op een winterse dag gaan sneeuwen, dan kunnen de vouwdaken dicht blijven. De voorwaarde is dat de verwarming wordt aangezet zodat de sneeuw smelt.

Doormiddel van de Zippscreens is het mogelijk om goed uit de wind te zitten. Hierdoor is het ook op koudere dagen prima uit te houden is op het terras.

Het mooie van een vouwdak is dat hetzelfde doek beschermt tegen zon en regen. Tegelijkertijd is met de keuze van een lichtdoek het lichtbehoud in het restaurant veilig gesteld waardoor het product veel Horeca-ondernemers aanspreekt.

Doordat het mogelijk is om modulair te bouwen kunnen Glazen schuifwanden of andere producten ook later toegevoegd worden. Zo kunt u proefondervindelijk beslissen en uw investering verdelen over verschillende fases.

Uiteraard is het ook voor u mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken bij u op locatie zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Maak hier een afspraak

Maatwerk tot in de puntjes

Omdat het restaurant niet gelijk loopt moest er een oplossing worden bedacht om aan de voorkant strak en recht uit te komen.

Dit is door de kubistische glazendaken opgelost doordat we deze zo hebben ontworpen dat de vouwdaken strak eraan gemonteerd konden worden.

Zodoende is het één strak geheel geworden en heeft ook restaurant De Bosrand in Arcen een prachtig overdekt terras  met zowel voor- als aan de achterzijde meer benutte meters en dus meer opbrengst voor de ondernemer.

De-Bosrand-Arcen.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie

om ook een omzetverhogend terras te creëren