SCHUIFBAAR GLAZENDAK

Restaurant Bistrobar ’t Leeuwtje in Noorden


Bistrobar ’t Leeuwtje

Bij Bistrobar ’t Leeuwtje in Noorden hebben wij een volledig glazen schuifdak gerealiseerd met zonwering, glazen (schuif)wanden een ook een kubistisch gedeelte. 

Een compleet zomer én winterterras om het hele jaar gasten te kunnen ontvangen.

Doordat het dak met één druk op de knop volledig open kan schuiven kunnen gasten in de zomer heerlijk van de zon genieten. Als het in de zomermaanden warmer wordt kan de serrezonwering worden uitgeschoven zodat er meer koelte gecreëerd wordt. 

In de wintermaanden functioneert het volledig gesloten glazen schuifdak als een heerlijke serre. Met de hoge sneeuwlast waar vooraf rekening mee wordt gehouden is het mogelijk om de overkapping zomer en winter te gebruiken. 

Bij Bistrobar t’ Leeuwtje in Noorden is er gekozen voor een houtkachel om sfeer te creëren en het behaaglijk te houden op koude dagen. Natuurlijk zijn andere verwarming oplossingen zoals heaters ook mogelijk. 

Met de glazen schuifwanden aan de voor- en rechterzijde, als ook vaste glazenwanden aan de linkerzijde wordt het een complete horeca-tuinkamer om gasten 365 dagen per jaar te verwelkomen en te bedienen.

Zo hebben u en uw gasten het hele jaar plezier van uw flexibele terras. Kortom: deze investering werkt zoals gezegd omzet-  en winstverhogend!

Ook de mogelijkheden bespreken voor uw terras?
Plan hier een vrijblijvende afspraak bij u op locatie!

Omdat de overkapping aan de rechter achterzijde nog verder door ‘moest’ lopen, hebben wij hier een kubistisch glazendak toegepast. 

Doordat de producten bij ons modulair te bouwen zijn is het mogelijk om  verschillende daken aan elkaar te ‘koppelen’. Zodoende is dat bij Bistrobar ’t  Leeuwtje ook het geval.

Omdat een (schuifbaar) glazendak met schuinte in dit geval esthetisch niet mooi toe te passen is, is er gekozen voor de kubistische variant. Zo zijn ook de laatste vierkante meters overdekt en beschermt tegen zon, wind, regen en sneeuw. 

Zo is het allemaal een prachtig geheel geworden en kunnen gasten ongestoord dineren bij Bistrobar t’ Leeuwtje in Noorden.

Bistrobar-leeuwtje.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie

om ook een omzetverhogend terras te creëren