Over ons

Horeca Zonwering Nederland

Horeca Zonwering Nederland 

Horeca Zonwering Nederland is gevestigd in Barneveld en is onderdeel van Van Manen Zonwering & Buitenleven. Het bedrijf werd ruim 9 jaar geleden opgebouwd en is uitgegroeid tot een goed team wat prachtige terrasoverkappingen voor de horeca realiseert. 

Met veel ervaring en de juiste expertise vinden wij voor elk probleem wel een oplossing. 

Een vol terras trekt mensen

Naast een goed restaurant of café, het eten, sfeer, personeel en campagnes nodigt een vol terras over restaurant meer uit dan waar minder gasten zitten. 

Daarom is een vol terras wat zomer én winter mee gaat essentieel voor uw onderneming! 

Horeca Zonwering Nederland maakt daar hét grote verschil, omdat wij van terrassen een publiekstrekker willen maken. Het is niet alleen geld verdienen maar ook kwaliteit leveren, het terras betrekken bij het restaurant, kijken naar het grote plaatje en oplossingen bieden waar andere niet aan denken. 

GEREALISEERDE PROJECTEN

Samenwerking

Natuurlijk kunnen wij geen hoogwaardige terrassen realiseren zonder samenwerking van u en onze partners.

Samenwerking staat centraal omdat beide partijen streven naar een publiekstrekker wat kwalitatief hoogwaardig is en een luxe uitstraling geeft.

Samen met onze geselecteerde partners willen wij de horeca-terrassen voorzien van hoogwaardige terrasoverkappingen die de mogelijkheid bieden om zomer én winter gasten te ontvangen, en die tegelijkertijd aansluiten bij de onderneming.

Met technologische hoogstanden, stijlvolle designs en nieuwe innovaties maken wij van elk project een omzetverhogend terras!

Maak een afspraak

Op locatie kunnen wij geheel vrijblijvend in gesprek gaan over de mogelijkheden voor uw terras. Met globale maatvoering en de besproken wensen kunnen wij dan een eerste maatwerk voorstel uitwerken. 

Met eventuele visualisaties kunnen wij het ’toekomstige’ terras tekenen zodat u een reëel beeld krijgt van de nieuwe situatie. 

Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij ons in de showroom of op afspraak naar diverse referenties te gaan om projecten live te zien. 

Maak via onderstaande formulier een afspraak!

Plan hier uw afspraak

Onze adviseurs geven u graag vakkundig advies