Over ons

Horeca Zonwering Nederland

 

Dé zonweringsleverancier voor de horeca

Een vol terras is essentieel. Horeca Zonwering Nederland maakt van terrassen een publiekstrekker. Goede zonwering is van ver zichtbaar, is sfeerverhogend, bestand tegen elk weertype en maakt een terras tot een plek waar gasten graag plaatsnemen én blijven zitten. In de zomer en in de winter, weer of geen weer.

Technische hoogstandjes en stijlvolle designs

Wij zijn dé zonweringsleverancier voor de horeca. Binnen ons bedrijf ervaar je de passie voor technologische hoogstandjes en stijlvolle designs. Wij werken met geselecteerde topmerken, die elk een andere smaak bedieden.  Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar innovaties, die de sfeer op het terras nog aangenamer maken.

Centraal gelegen toonzaal

Ons team bestaat uit verkoopadviseurs, technisch specialisten en administratief medewerkers. Zo houden wij verkoop, montage en administratie in eigen hand. De lijnen zijn kort en wij treden naar buiten als een geoliede machine. Horeca Zonwering Nederland is onderdeel Van Manen Zonwering, gevestigd in het Woon Thema Centrum in Barneveld.

Welkom in onze centraal gelegen toonzaal in Barneveld, op de Veluwe!

Afspraak?

Liever gelijk een afspraak met een van onze adviseurs? Laat het ons weten, dan plannen we tijd voor u vrij. Dat kan bij ons in de toonzaal, maar ook uiteraard bij u op locatie.

Van Manen

Plan hier uw afspraak

Onze adviseurs geven u graag vakkundig advies