SCHUIFBAAR GLAZENDAK

Restaurant De Bergsche Plas in Rotterdam

De Bergsche Plas

Bij De Bergsche Plas in Rotterdam hebben wij een volledig geïsoleerd glazen schuifdak gerealiseerd met schuifbare glazen panelen, up and down wanden, automatische schuifdeur, draai-schuifwanden, zonwering, vaste wand, verlichting en heaters. 

Een compleet zomer én winterterras om het hele jaar gasten te kunnen ontvangen.

Doordat het dak met één druk op de knop volledig open kan schuiven kunnen gasten in de zomer heerlijk van de zon genieten. Als het in de zomermaanden warmer wordt kan de serrezonwering worden uitgeschoven zodat er meer koelte gecreëerd wordt. 

In de wintermaanden functioneert het  geïsoleerde glazen schuifdak als een serre zodat uw terras het hele jaar door optimaal wordt gebruikt. 

Doordat het glazen schuifdak volledig geïsoleerd is kunnen gasten gewoon van het restaurant door naar de serre lopen, het is een verlenging. 

Ook alle wanden zijn geïsoleerd om zo ook in de winter optimaal gebruikt te maken van de serre. 

Naast de up and down wanden aan de voorkant zijn er vele mogelijkheden om de serre volledig ‘dicht’ te maken. Denk hierbij aan glazen schuifwanden, draai-schuifwanden, harmonicawanden en vele andere mogelijkheden. 

De Bergsche Plas heeft aan de voorzijde gekozen voor up and down wanden om de serre qua plaatsen optimaal te benutten. In de zomermaanden kan het bovenste gedeelte automatisch naar beneden worden gestuurd om daadwerkelijk binnen naar buiten te halen.

De-Bergsche-Plas.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie

om ook een omzetverhogend terras te creëren