OPEN-SCHUIFBAAR GLAZENDAK

Restaurant De Twee Wezen in Hengelo

De Twee Wezen

Bij De Twee Wezen in Hengelo hebben is door ons hét glazen schuifdak gerealiseerd met zonwering, verlichting, glazen schuifwanden, verwarming en taatsdeuren.

Een zeer complete horeca terrasoverkapping waar gasten zomer en winter ontvangen en bediend kunnen worden.

De voorste 4 panelen kunnen volledig worden opengeschoven of op iedere gewenste stand worden gezet zodat gasten in de zomermaanden van het weer kunnen genieten. 

In de wintermaanden is het ook mogelijk om gasten te ontvangen in de serre, doordat de glazen schuifwanden en het glazendak schuifdak volledig dicht geschoven kunnen worden.

Samen zorgt dit voor een behaaglijke en sfeervolle omgeving wat verwarmd wordt door heaters.

Zo is het dus mogelijk om in de zomer en winter de maximale capaciteit voor gasten te behouden door hét exclusieve open-schuifbaar glazendak. 

Om een horeca terrasoverkapping te realiseren komen wij altijd eerst langs op locatie voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken de situatie en bespreken uw wensen. 

Door middel van visualisaties kunt u dan al het eindresultaat zien van wat wij voor u gaan bouwen. Ook zelf een oriëntatie plannen? Vul hier uw afspraak in!

 

Het mooie aan het open-schuifbaar glazendak bij de Twee Wezen is dat er meer dan 200 vierkante meter extra ruimte is gecreëerd voor 365 dagen per jaar.

Vooral in de wintermaanden met regen, kou, wind en sneeuw kunnen ze nog steeds gasten ontvangen in de 40 meter lange terrasoverkapping waardoor ze natuurlijk meer omzet genereren.

Vandaar dat wij dan ook vaak met de vraag komen: Ook tijd voor een omzetverhogend terras? omdat dit ook echt mogelijk is.

Zo is ook bij de Twee Wezen in Hengelo een prachtig project opgeleverd waar zij en hun gasten nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Onze vraag aan u: wilt u ook een omzetverhogend terras? Plan hier uw afspraak op locatie.

De Twee Wezen

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie

om ook een omzetverhogend terras te creëren