KUBISTISCHE VOUWDAKEN

Restaurant De Veranda in Amsterdam

Restaurant De Veranda

Bij restaurant De Veranda in Amsterdam hebben wij een terras gerealiseerd door middel van Kubistische Vouwdaken. De vouwdaken zijn afgewerkt met verlichting, aluminiumwanden, Zippscreens en glazen schuifwanden.

Een terras wat zeker in de zomermaanden gebruikt kan worden, maar ook in het voor- en najaar, een echt zomer-plus terras! 

Doordat de vouwdaken volledig opengeschoven kunnen worden is het op zonnige dagen mogelijk om heerlijk van de zon te genieten wat voor gasten een pre kan zijn. 

Naaste de mooie dagen is het ook mogelijk om met regen of wind op het terras te zitten. De vouwdaken zijn bestand tegen zon, regen en wind. Mocht het op een winterse dag gaan sneeuwen, dan kunnen de vouwdaken dicht blijven. De voorwaarde is dat de verwarming wordt aangezet zodat de sneeuw smelt.

Doormiddel van de Zippscreens is het mogelijk om goed uit de wind te zitten. Hierdoor is het ook op koudere dagen prima uit te houden is op het terras.

Het mooie van een vouwdak is dat hetzelfde doek beschermt tegen zon en regen. Tegelijkertijd is met de keuze van een lichtdoek het lichtbehoud in het restaurant veilig gesteld waardoor het product veel Horeca-ondernemers aanspreekt.

Uiteraard is het ook voor u mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken bij u op locatie zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Maak hier een afspraak

Winnaar Terras Top 100 van 2022!

Aan de rand van Amsterdam en het Amsterdamse bos staat restaurant De Veranda, winnaar van de Terras Top 100 van 2022! 

Uit de vele horecazaken die elk jaar meedoen is De Veranda dé winnaar geworden van de Terras Top 100. 

Natuurlijk zijn wij trots  omdat wij de kubistische vouwdaken met bijbehorende producten mochten leveren. Mooi om te zien dat het optimaliseren van een terras verder gaat dan alleen omzetverhogend!

De-Veranda-Amsterdam.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak hier uw afspraak op locatie

om ook een omzetverhogend terras te creëren