Vrijstaande terrasoverkapping

Uitschuifbare terrasoverkapping voor ieder weertype

Gasten zitten graag buiten. Ze genieten graag van het terras onder het genot van een hapje en/of drankje. Niets is dan vervelender als er last wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Lastig voor uw gasten en voor u als horecaondernemer is het slecht voor uw omzet.

Bij harde regen of te veel zon is bij reguliere zonwering de grens al snel bereikt. Het vouwdak daarentegen biedt vele mogelijkheden. Gaat het regenen? Uw gasten zitten beschut onder een volledig waterdicht dak. Maar wat als de zon juist lekker gaat schijnen? Dan schuift u afstand bedient het dak eenvoudig in, waardoor uw gasten onder de behaaglijke zon zitten.

Wordt het te warm? Dan schuift u het dak weer dicht. Het doek is namelijk naast regenwerend ook volledig zonwerend. Flexibiliteit ten top.

Ook kan er gekozen worden voor een gekoppeld systeem. Zo kunt u er gemakkelijk voor kiezen om bij het ene gedeelte van uw terras wel de zon te weren en het andere gedeelte de zon juist toe te laten. Op deze manier kunnen uw gasten kiezen hoe ze het liefst van uw terras willen gaan genieten.
Uiteraard is het vouwdak ook uitbereidbaar met vele mogelijkheden. Denk hierbij aan vouwdak screens, heaters en verlichting. Bekijk ze hieronder!

Ritsscreen

Windstabiele ritsscreens zorgen voor een windstil terras waar de warmte blijft hangen. Zo wordt genieten van het terras onafhankelijk van het het weer.

Dimbare LED verlichting

Het warme LED licht is erg functioneel en gezellig. Zo blijven gasten als het ’s avonds donker is langer zitten. De verlichting is op afstand bedienbaar.

Terras heater

Aangename warmte onder het zon- regenwerend terrasscherm tot laat in de avond of op de koelere dagen. Uiteraard afstandbedienbaar!

Vrijblijvend advies?