Glazen terrasoverkapping

De horeca terrasoverkapping die u binnen én buiten laat zitten!

Met de glazen terrasoverkapping haalt u binnen echt naar buiten. De glazen terrasoverkapping biedt u een overkapping met architectonische vormgeving – door positieve optiek zonder overhang en met geïntegreerde regengoot. Het ontwerp van het gebied uitsluitend is verfijnd tot in het kleinste detail. Alle technische componenten worden verborgen gemonteerd en dus zorgen voor een optiek van een stuk. Elegante afdekprofielen maken bouten, moeren of bevestiging groeven onzichtbaar voor het oog.

Niet meer afhankelijk zijn van het weer, buiten zitten bij elk weertype. Een vol horeca terras, ook tijdens regen en sneeuw.

Glazen terrasoverkapping: Maximale transparantie

Deze glazen terraskamer is goed uit te breiden en te combineren. Maak gebruik van de beweegbare langsbalken AREA slideshow of vaste glaselementen AREA fix. De gladde glijdende elementen van AREA slide laat de opening van uw glazen huis met slechts één hand. De frameloze elementen bieden een maximum aan transparantie en open een onbelemmerd uitzicht op het omringende landschap.

De vaste glazen paneel AREA fix biedt een solide vaste beglazing en dus beschermt uw favoriete voor schuin invallende regen en zijwind. Om zich op betrouwbare wijze te beschermen tegen tocht uit en maak uw favoriete plek een beetje meer comfortabel.

Sfeervolle ambiance door een glazen terrasoverkapping

Met AREA geleid – de dimbaren LED-verlichting u sfeervolle ambiance en geniet van de avonden op uw terras. Notentwässerungen op Terras glassysteem bieden bescherming tegen vorstschade. Bekijk onderstaand alle mogelijke opties!

Bekijk ook onze andere zon- en regenwering

Beweegbare glazen elementen

Via de licht lopende schuifelementen kan de galzen ruimte met slechts een handgreep worden geopend. De frameloze elementen bieden maximale transparantie. Zo behouden uw gasten open zicht op de omgeving!

Vaststaande glazen elementen

Een solide vaste beglazing beschermt uw terras tegen schuin invallende regen en zijwind. U hebt bovendien geen last van tocht, waardoor uw gasten het terras zeer waarderen.

Onderdakzonwering

Tijdens de warme dagen blijft het aangenaam koel in uw glazen terraskamer door toepassing van onderdakzonwering. Qua doek heeft u de keuze uit heel veel verschillende tijdloze dessins en kleuren.

Dimbare LED verlichting

Het warme LED licht is erg functioneel en gezellig. Zo blijven gasten als het ’s avonds donker is langer zitten. Uiteraard is deze duurzame verlichting ook afstand bedienbaar.

Terras heater

Aangename warmte onder het zon- regenwerend terrasscherm tot laat in de avond of op de koelere dagen. Desgewenst kan de terrasheater via de afstandsbediening worden in- en uitgeschakeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?