VRIJSTAANDE ZON- EN REGENWERING

De vrijstaande zon- en regenwering

Houdt stand bij zware regen en zorgt
voor optimale zonwering

De vrijstaande zon- en regenwering houdt stand bij zware regen. Het gedeelte onder de zonwering blijft droog dankzij het ultrasterke waterdichte pvc doek. De perfecte oplossing voor zon en regen! Tot de standaarduitvoering behoort een waterdicht en ultrasterk zonweringdoek.

De vrijstaande zon- en regenwering kan  ook worden uitgerust met een Vario Volant. Uw gasten worden bescherm tegen de zon, bijvoorbeeld als ’s avonds de zon onder gaat. Door dit doek valt goed te kijken. Het uitzicht van uw gasten wordt dus niet ontnomen. Heeft u een erg groot terras? De vrijstaande zon- en regenwering is ook verkrijgbaar als koppel installatie. Daarmee kunt u oppervlakte tot 135 m overdekken.

Tot de standaarduitvoering behoort een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc dat heel gemakkelijk kan bedrukt worden met uw logo en/of tekst. De halogeenstralers die als speciale uitvoering in het frameprofiel integreerbaar zijn – ook afstandbediend dimbaar mogelijk – zorgen voor een aangename sfeer en warmte tot laat in de avond.

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van de zonweringen van Horeca Zonwering Nederland. Bekijk onderstaand de opties die o.a. mogelijk zijn!

Heater

Aangename warmte onder het zon- regenwerend terrasscherm tot laat in de avond of op de koelere dagen. Uiteraard afstandbedienbaar!

Lichtbalk

Met de lichtbalk creëert u tot in de late uurtjes een gezellige sfeer op uw terras! Uitgevoerd met zuinige en duurzame halogeen verlichting.

WPS Systeem

Met de WPS (Wind Protect System) palen zijn harde windvlagen geen enkel probleem voor de stabiliteit van het terrasscherm.

Casette

De kubusvormige cassette verbergt de techniek van het terrasscherm voor het oog. De stabiele onderdelen zorgen voor veiligheid en een lange levensduur.

Noodhandbediening

Wat als de stroom uitvalt? Geen probleem! Met de standaard bijgeleverde noodhandbediening kunt u het terrasscherm in laten lopen, wat er ook gebeurt.

Vario Volant

Een Vario Volant is een ideale aanvulling als bescherming wind en laagstaande zon. Ook is het mogelijk om uw logo te bedrukken op de Vario Volant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan